Välj en sida

Outdoor konferenser

Boka en ny typ av upplevelse

Boka en ny typ av konferens – i friluftsmiljö

Vi erbjuder både färdiga och skräddarsydda konferenspaket med olika teman, samtliga med fokus på outdoor och aktiviteter. Genom att kombinera friluftsliv, lärande och teambuilding i naturmiljö med klassiska konferensaktiviteter och möten skapar vi unika konferensupplevelser. Till oss är man välkommen oavsett hur stor eller liten grupp man är. Vi anpassar allt utefter era önskemål och förutsättningar. Vi tar hand om er med hög service och glimten i ögat. Vi gör allt för att ni ska få en oförglömlig upplevelse. 

Expedition: Survival

Adventure Camp

Outdoor Cooking

Mindfulness

Kräftkampen

Skräddarsy ditt paket

Expedition Survival

Outdoor Cooking

 

Mindfulness

Kräftkampen

Adventure Camp

Skräddarsy er outdoorkonferens

Vad våra kunder säger om oss 

Väldigt bra upplägg och engagemang från aktivitetsledarna! Aktiviterna anpassades till vårt företag med en bra balans mellan utmaningar och team building. Tack för en rolig och lärorik helg!
-EA-System

Tack för en helt fantastisk dag! Ja mina kära medarbetare är ett riktigt härligt gäng. Kontakten med dig i första mailet kändes super och ditt förslag på upplägg för dagen passade oss perfekt. Jag tycker att genomgång och testkörning som start var jättebra, uppskattade också Bertils frågor om hur man kände sig inför denna dag. Därefter kändes det tryggt. Matlagningen tillsammans i team var riktigt uppskattad och god. Miljön och vädret var super. Ni som instruktörer var mycket trevliga och lättsamma som passade vårt gäng bra. Fick bara positivt efteråt! Jag kan varmt rekommendera detta för en arbetsgrupp eller kompisgäng.
-Blomsterlandet

”Vi behövde stärka vårt team, sätta mål och skapa motivation på MTR:s framtidsinriktning. När vi kom till Base Camp på Borgmästarholmen fick vi först själva bygga vår eget ”Toppa-läger” med portal, samlingsplats och uppsättning av moderna campingtält. Konferens både i tält och under bar himmel fungerade suveränt bra. Paddling, tältbastu, äventyrsstig, tältboende och måltider låg på helt rätt nivå. Stort tack teamet på Base Camp för jämn och hög service.
-MTR

”Hela teamet blev utmanade både individuellt och i grupp. Man såg verkligen hur överlevnadsinstinkten tog över hos några i gänget. Expedition: Survival är en perfekt blandning av tävlingmoment och teambuilding, att vi dessutom fick spendera stora delar av dagarna utomhus och uppleva naturen uppskattades av alla som var med. En sak är säker, mat smakar absolut bäst tillagad utomhus.”

-Levels

”Vi eftersökte ett tufft outdoor-program under vår workaway som kunde möta såväl tävlings- som lagandan i företaget. Under våra dagar tillsammans med Outdoor Adventures fick vi verkligen ta del av båda. Vi lämnade vår workaway mycket nöjda och med mycket träningvärk av bästa slag.”
-84codes

”Jättebra fixat och alla är så nöjda med arrangemanget och att allt klaffade i timing och allt. Renata Chlumska och hennes närvaro förgyllde lördagen.
-HiQ

Stort tack! Både för bilder och en bra och utmanande aktivitet. Ni fick beröm av teamet för att ni pushade på och bidrog till att alla kom i mål.
-Planacy

”Vi är väldigt nöjda och har fått många positiva reaktioner på detta nydanande koncept för vår del.

-SAAB

”Återigen ett stort tack för några härliga dagar hos er! Vilket ställe ni har, och vilket team ni är!  :)).”

- Lagercrantz Associates