Konferens på Base Camp

Bra boende, god mat och roliga aktiviteter – det tror vi är viktigt när man ska åka på konferens, kickoff eller teambuilding. Hos oss kombinerar ni egna möten med aktiviteter – allt i en fantastisk miljö.

 

Bra boende

En av fördelarna med att ha konferens på Askersund Outdoor är det unika boendet. På området finns flera olika sorters tält. Våra populära trädtält ger möjlighet att sova uppe bland träden. Skulle det vara kallt så finns det kamin i tältet som värmer.

På Base Camp finns även fina tältkåtor som rymmer upp till 10 personer. Sovplatserna är  med sköna madrasser. I mitten av tältet finns en kamin eller eldstad som det går att elda i. Det går även att sätta upp, och sova i, mindre tält som kupoltält och tunneltält.

Vill man ha konferens på Askersund Outdoor men sova i egna rum så ordnar vi naturligtvis det genom våra samarbeten med närliggande hotell.

 

God mat

Oavsett vilka aktiviteter man gör dagtid och var man sover på nätterna toppas upplevelsen med god mat. Ibland är det en aktivitet i sig att fånga maten och tillreda den, ibland är det fullt tillräckligt att bara avnjuta en god måltid.

På Base Camp kan vi både erbjuda ”cook along” med vår kock och goda måltider som man inte behöver vara med och laga. Vår ambition är att vi utgår från så mycket närproducerat som möjligt. Vi samarbetar med lokala partners för att kunna tillgodose våra gästers önskemål.

Vad sägs om att fiska kräftor som sedan kokas till skivan. Grillbuffé från uteköket  tillsammans med grillade grönsaker. Kokkaffe och chokladprovning vid lägerelden och Ägg Benedict till frukost?

 

Inspirerande aktiviteter

Viktiga möten behöver en aktivitet som avkoppling. Eller så kan aktiviteterna vara själva målsättningen med en vistelse hos Askersund Outdoor. Oavsett vad ert mål är med besöket så finns det flera olika aktiviteter att ta sig an.

För rörelse, fart och adrenalin rekommenderas överlevnadsövning, kajakpaddling eller cykling. Vi kan erbjuda matlagningskurser ute, ridning, segling och Stand-Up Paddling) också. Bland de lugnare aktiviteterna finns såväl vandring som yoga. Vi erbjuder också äventyrsstig och kräftfiske. Allt efter säsong och önskemål. Läs mer på vår sida om Konferens – Aktiviteter.

 

Konferens

Vad kostar en konferens och vad ingår?

Våra konferenspaket kombinerar möjligheter till aktiviteter alltefter dina behov och målsättningar. Vi erbjuder en unik möjlighet till en annorlunda konferens i vårt Base Camp. Med närheten till naturen får du en upplevelse utöver det vanliga. Vi har ingen generell prislista för konferenspaket utan allt anpassas i skräddarsydda offerter efter behov och plånbok. Våra kunder uppfattar oss som prisvärda utan att ha tummat på det viktigaste, möjligheten till bra möten och gemytligt umgänge.

Exempel på konferenspaket

Vi erbjuder paket för konferens, kickoff, teambuilding eller personalarrangemang.

Se våra paket här>>>

Konferens i Sveriges mittpunkt

Samla kollegor från hela landet eller ge er av på ett äventyr utanför de större städerna.

Konferens Stockholm – Askersund.

Resan tar ca 2,5 och 3 timmar. Det går att köra bil till Askersund eller ta tåget till Hallsberg som ligger ungefär 30 min från Askersund.

Konferens Göteborg – Askersund.

Då Askersund ligger ungefär mitt emellan Stockholm och Göteborg är färdvägen ungefär lika lång som Stockholm – Askersund. Det går också tåg från Göteborgs Central som stannar i Hallsberg.

Konferens Örebro, Linköping, Motala, Jönköping – Askersund.

Beroende på om du reser med bil från Örebro, Linköping, Motala eller Jönköping tar det från 45 minuter till 60 minuter att ta sig till Askersund. Jönköping 1,5 timme ca.

Närmaste flygplats är Örebro flygplats.

Bilburna gäster kan parkera gratis vid resecentrum i Askersund.