Välj en sida

Evenemang i maj

28 – 30 maj
EKOLOPPET MED EKOFEST

Ekoloppet är ett äventyrslopp inom trail, paddling och MTB som sammanbinder naturområden i Tiveden, norra Vättern och delar av Östergötland. Idén bakom loppet är att förena friluftsliv och multisport genom äventyr, naturupplevelser och utmaningar. Beroende på vilket äventyr man eftersträvar, består loppet av Tävlingsklass och Friluftsklass. Fr.o.m 2021 samordnas den tidigare Askersund Outdoor Festival in i evenemanget med benämningen Ekofest.

Evenemang i juni

11 juni
ASKERSUND OUTDOOR ÖPPNAR FÖR SÄSONGEN

Dörrarna öppnas åter på Askersund Outdoor med helgöppet t.o.m. 20 juni. Fr.o.m 28 juni håller vi sommaröppet varje dag fram till 8 augusti. Vedkolsgrillat schysst käk från vårt utekök.

Evenemang i juli

5 – 9 juli

OUTDOOR KIDS ADVENTURE WEEK

Under Outdoor Kids Adventure Week kan barn, ungdomar och föräldrar tillsammans uppleva camping, paddling, fiske, vandring och äventyr i norra Vättern och Tiveden. Utgångspunkten för äventyren är Askersund Outdoor på Borgmästareholmen. Där kan man bo i tält en eller flera dagar. De flesta av aktiviteterna är drop in och är kostnadsfria.

Evenemang i augusti

13 augusti
HELGÖPPET PÅ ASKERSUND OUTDOOR

Fr.o.m 13 augusti håller Askersund Outdoor helgöppet fram till 29 augusti. 

14 augusti 
KRÄFTFEST PÅ BASECAMP

Välkommen till Kräftskiva på Base Camp med våra egen fångade kräftor! 

Evenemang i september

25 september
BASE CAMP OKTOBER FEST

Välkommen till oktoberfest på Base Camp med mat, dryck och livemusik! Välkommen till en riktigt kul Oktoberfest mit schwung!