Här bokar du tältplats, hyrtält, trädtält och sovutrustning online. Behöver du hjälp kontaktar du oss på 0583-71 13 30 eller go@askersundoutdoor.se Eventuella måltider, aktiviteter, turer etc bokas på plats.

Interiör trädtält med vedkamin

Friluftscamping öppettider

Privatpersoner kan bo på Base Camp, ring 0583-71 13 30 eller mejla go@askersundoutdoor.se.

Företagsevent & grupper
Förfrågningar för grupper & event (året runt) ring 0583-71 13 30 eller mejla go@askersundoutdoor.se


Bastutält

Två vedeldade bastutält finns att hyra, ett för 8 och ett för 4 personer.  Bastutälten flyttas runt på holmen beroende på väder och vind.  Det mindre bastutältet är portabelt och går att hyra för utflykter över 1 dygn. Bastutälten bokas i receptionen eller på go@askersundoutdoor.se  Dricka och handdukar medtas av badgästerna. Ved ingår för bastubad på Base Camp. Städning av rentorkning med allrent efter bastubadet utförs av gästen.  Personalen på Base Camp kollar till bastutälten varje morgon.

Bastutält: Pris per timme 50:-/pers. Ved ingår.


Bra att veta innan ankomst

Incheckning
Man har tillträde till tältplats från kl. 09:00 på ankomstdagen. Incheckning tält från kl 15:00 på ankomstdagen.
Bokning sker online.

Incheckning efter receptionen har stängt
Vet ni om att ni kommer sent, kontakta receptionen 0583-71 13 30 innan stängning eller mejla go@askersundoutdoor.se Ni får då kod till grind och anvisning till tältplats. 

Sovutrustning och iordningställande av tältplats
Om ni har bokat enbart tältplats med självhushåll har ni själva med sovutrustning. Ni plockar undan skräp och ställer ordning tältplatsen innan ni reser. Livsmedelsbutiker finns i Askersund eller det nödvändigaste finns i repan vid behov. Ni kan hyra sovutrustning av oss om ni föredrar det.

Utcheckning
Utcheckning från tältplatsen och tälten är senast kl. 12.00.

Bokningsvillkor>>>