VÄLKOMMEN PÅ ÄVENTYR!


Askersund Outdoor är ett perfekt alternativ när företagsmöten ska förenas med outdoor-aktiviteter. Vår lekplats är Norra Vättern och Tiveden, nära från stan men ändå i vildmarken. Här finns utomordentligt bra områden för paddling, cykling, vandring, båtturer, fiske, camping och inte minst… vildmarksäventyr. I Askersund har vi vårt Base Camp med konferens- möjligheter för små och stora grupper. Här möts vi och sover i bekväma trädtält, tält-kåtor eller fjälltält. Allt till rimliga priser. Base Camp är utgångspunkten för äventyr och spännande aktiviteter.

Välkommen!

 


 

KICK OFF MED ÄVENTYR!

Ladda medarbetarna med ett friskt högoktanigt engagemang. Presentationer och grupparbeten förenas med spännande aktiviteter. Här är några tuffa frågor som våra kunder måste ta ställning till: Konferens i Storkåtan eller ute i det fria? Workshops i trädtälten eller på stranden? Vilken grupp tänder eld snabbast utan tändstickor? Vilka är skarpast på bågskyttet? Hur pass bra klarade gruppen kajakbanan? Grillmiddag före eller efter tältbastun? Ja, frågorna är många. En sak är säker att du stämningen kommer vara hög vid lägerelden. Läggdags i sköna tältkåtor med kamin och trägolv eller trädtält för de som vann äventyrsstigen.

 


KONFERENS MED ÄVENTYRSLÄGER!

Här är det teambuilding redan från början. Starta konferensen med att företaget bygger sitt eget outdoor-läger med alla delar för möten och gemensamma aktiviteter. Dragningar och workshops varvas sedan med paddling, vandring, cykling, matlagning och äventyrsbanor. Bo i varma och bekväma tältkåtor eller i något av våra trädtält. Varva ner på kvällen med gänget vid lägerelden.

 


PERSONALFEST MED ”ADVENTURE TRAIL”!

Belöna kollegorna med en aktiv personalsammankomst utan övernattning. Här får deltagarna en kul, spännande och innehållsrik kväll i Base Camp. Indelning av olika patruller som får nödvändig utrustning för att lösa olika uppgifter längs en äventyrsbana. Därefter grillbuffé med alla tillbehör. Underhållning, patrullshow och utnämnande av vinnare från äventyret. Kokkaffe och stärkande förfriskningar vid lägerelden.

 


LEADERSHIP CAMP MED KRÄFTOR!

Miljöombyte för ledningsgruppen! Ett arrangemang när ledningsgruppen behöver en avspänd och inspirerande miljö för att diskutera strategiska frågor. Starta mötet redan i konferensbussen eller på tåget. Inkvartering i Base Camp i bekväma tältkåtor och trädtält med kamin. Samling med friluftslunch och därefter konferens. Senare mot kvällningen kräftfiske i norra Vätterns skärgård med måltid vid lägerelden. Fortsätt nästa dag med konferens med break för kok av kräftor. På eftermiddagen fria aktiviteter med paddling, bad och tältbastu. Kvällens höjdpunkt är givetvis Kräftskiva på egna kräftor.    

 

 


PRODUKTLANSERING OUTDOOR!

Lansera nya produkter i en naturlig miljö och samtidigt stärk dina kundrelationer. Presentera dina nyheter genom föredragningar i StorKåtan eller mini-mässa i tält eller en produktstig. Det kommer garanterat sticka ut. Enkelheten med lägerplats, måltid ute och friluftsliv ger en garanterad närmre relation till målgruppen, med eller utan övernattning. Förutom enkelheten är prisbilden en fördel.  

 

 


OFFERT!

Vi skräddarsyr alla program för dig.

Kontakta oss för ett förslag!